SPOTLIGHT
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SPOTLIGHT

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

MICHELLE; katherine

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Kelly Turner
lonely singer
Kelly Turner

Hozzászólások száma : 26

MICHELLE; katherine Empty
TémanyitásTárgy: Re: MICHELLE; katherine    MICHELLE; katherine Icon_minitimeVas. Feb. 27, 2011 1:42 am

ELFOGADVA!
Bírom a karaktert (: És látom, modell vagy. Nos, összefuthatnánk valamikor, hátha összebarátkozunk ^^ Persze csak ha bírod az énekeseket Very Happy
Vissza az elejére Go down
Katherine Michelle

Katherine Michelle

Hozzászólások száma : 10

MICHELLE; katherine Empty
TémanyitásTárgy: MICHELLE; katherine    MICHELLE; katherine Icon_minitimeVas. Feb. 13, 2011 3:52 pm

MICHELLE; katherine Julianne_hough_slice_01
-------------------------------------------------------------
KatherineAphroditeMichelle
-------------------------------------------------------------
"A smile is a curved line, can straighten out everything..."

Az autóval ráfordultam a feljáróra. Szörnyű volt ez a nap. Olyan fáradt voltam, hogy még vezetni is lusta voltam, holott mindig is imádtam. Kinyitottam az autó ajtaját. Finoman végighúztam a kezemet az autó oldalán. Még mindig imádtam. Szép és elegáns. Különben is ajándék volt szóval egy szavam se lehet. Becsuktam az ajtót, majd a táskámat a vállamra vetve indultam befelé a házba. Mint mindig most is kongott az ürességtől. Már majdnam három éve egyedül élek, de lehetetlen megszokni. Bár tökéletes bulikat lehet itt rendezni. Amint kinyitottam az ajtót már a küszöbön lerúgtam a tegnap vásárolt fekete tűsarkú Prada cipőmet. A lépcsőn felfelé sétálva bőszen pötyögtem a telefonomba a napi eseményeket, amelyeket twitterre és a blogomba is kiteszek. A lépcső tetején a takarítónő Mia fogadott.
- Jó napot Katherine kisasszony – mondta majd biccentett.
Elmosolyodtam majd megszólaltam.
- Napot, Amelia kérlek, szólíts egyszerűen Katherine-nek annyira hivatalos a kisasszony. Elvégre még csak tizennyolc vagyok, nem vagyok még olyan vén – nevettem.
- Értem majd megpróbálom észben tartani – mondtam majd megjelentek a mosoly ráncai az arcán.
Mintha a nagyanyám lenne. Már lassan három éve hogy nekem dolgozik. Egészen a szívemhez nőtt…
- Édesapja kereste üzeni, hogy a hétvégén lesz egy újranyitás az egyik hotelnél, Mohamed al-Fajed úr személyesen kérte, hogy jelenjen meg a megnyitón, ha nem nagy kérés – mondta majd átnyújtott egy borítékot melyben a meghívó lapult.
- Köszönöm, akkor lehet, megyek vásárolni – nevettem.
Erre csak a szokásos szemforgatást kaptam, mint mindig. Nem bírta felfogni, hogy tudok ennyit költeni. Néha én is meglepődöm, de ez befektetés a szépségembe… Mivel ugye modell vagyok ez fontos nekem…

( Helga; 19 - tizenkilenc; Love the way you lie...; Julianne Hough )
Vissza az elejére Go down

MICHELLE; katherine
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Christabell Michelle

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
SPOTLIGHT :: APPLICATIONS :: karakteralkotás-
Ugrás: