SPOTLIGHT
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SPOTLIGHT

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

~Just gonna stand there and watch me burn~ Georgie&Blair

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Blair Waldorf
Queen B.
Blair Waldorf

Hozzászólások száma : 53

~Just gonna stand there and watch me burn~  Georgie&Blair Empty
TémanyitásTárgy: ~Just gonna stand there and watch me burn~ Georgie&Blair   ~Just gonna stand there and watch me burn~  Georgie&Blair Icon_minitimeKedd Feb. 15, 2011 4:56 pm

~Just gonna stand there and watch me burn~  Georgie&Blair Hhh_www.kepfeltoltes.hu_

~Just gonna stand there and watch me burn~  Georgie&Blair Ladygaga5

Lassan óvatosan teszem fel a szemüvegemet és sétálok közelebb a vízhez. Létezik egyáltalán bárki olyan a földön, aki szeret Serena-nan kívül? Mindenki érdekből van a közelemben. A kis Jenny is csak népszerű szeretet volna lenni. Nate-nek addig kellettem, ameddig nem talált valaki mást helyettem. Chuck csak a szüzességem elvesztésekor volt nagyfiú, most már felém sem néz. El sem hiszem, hogy az emberek ennyire kétszínűek. Nem mondom, azért vannak olyanok, akiknek minden álma velem társalogni, de én nem akarom. Én nem akarok barátokat. Vagyis de akarok, de nem is tudom mennyire. Pletykacica napok óta nem hozott össze senkivel sem és napok óta nem jelzett magáról. Gondolom, most készül a nagy nyári beszámolójára. Kicsit idegesítő, hogy nem tudni, hogy mit fog következőre írni rólunk. Imádom, hogy megvannak a blogjának főszereplői. Serena tanított meg rá, hogy hogyan kezeljem azt, ha pletykálkodnak rólam. Manapság szinte élvezem is. Bár, voltak rosszabb időszakaim is, de kinek nincsenek?

Közelebb sétálok. A hullámok szépek. Imádom a tengerpartot. A víz illata, a csobogás hangja, a napsütés finom érzése a bőrön. Azt kell mondjam, hogy ennél nincs szebb. A nyár mindig erről szól. Strand, bulik, pia stb. De én még nem tudom úgy igazán élvezni. Minden tervemet a jövőre bíztam, de azért szerettem volna, ha Toscana után Chuck és én közelebb kerülünk egymáshoz. Ha hajlandó lett volna eljönni velem, talán meg is történt volna. Csak ez olyan rossz, mert az esküvőn történtek után úgy gondoltam, hogy tényleg közeledünk egymás felé. Csípőre teszem a kezemet és közben nézem a hullámokat. A lábamat csiklandozza a víz. Amikor még kisgyerek voltam mindig apával jöttem ide. Imádtam, amikor bevitt a mély vízbe, ahová kisgyerek nem ment, mert nem tudott úszni. Emlékszem még, hogy mennyire szerettem azokat a napokat, amikor a strand is szerepelt a tervek között. Már reggel óta azt vártam, hogy mikor jövünk ki. Anya természetesen sosem jött el velünk, hiszen őt máshová szólította a munkája, de azért boldogok voltunk nélküle is. Manapság már nincs ilyen. Apa elutazott a modelljével, anya pedig valahol Spanyolországban van. Én egyedül töltöm az egész nyarat. Ez borzalmas. A homokban elsüllyed a lábam. Ez is jó érzés. A tengerparton mindig minden jóérzés, nem igaz?

Serena ma nem ért rá, ezért vagyok egyedül. Úgy gondoltam, hogy ki kellene mozdulnom, mielőtt még a világ azt hiszi, hogy teljesen becsavarodtam a történtek miatt. Én jól vagyok, csak nem vagyok boldog, de ez nem meglepő, nem? Bízom a jövőben. Én mindent megtettem. Ott voltam, neki adtam mindenemet, amim van. Hiába is nyugtatgatom magamat, tudom, hogy túl naiv voltam. Már majdnem teljesen odaadtam volna magamat neki és a hülye hóbortjainak. Lehet, hogy Chuck inkább szívességet tett azzal, hogy nem jött el, mert így semmiképpen sem történhet már köztünk semmi. A kezemet leveszem a csípőmről és lassan, de biztos mozdulattal lekapom a szemüvegemet. Ma egész nap napozni fogok és fagyizni. Nyáron akár több tonna fagyit is magamba tudok tuszkolni, akár mindennap. Nehéz neki ellenállni, gondolom más is így van ezzel...

Neki írtam: Georgie<3
Ezt viselem: A képen^^
Ezt hallgattam írás közben: Rihanna feat. Eminem - Love the way you lie (part2.)
Megjegyzéseim: Bár mondtam, hogy szeretek kezdőt írni, ez most nem sikerült túl jól, majd még belejövök. =)
Vissza az elejére Go down
Georgina Sparks
the bitch is back
Georgina Sparks

Hozzászólások száma : 33

TémanyitásTárgy: Re: ~Just gonna stand there and watch me burn~ Georgie&Blair   ~Just gonna stand there and watch me burn~  Georgie&Blair Icon_minitimeKedd Feb. 15, 2011 8:55 pm

~Just gonna stand there and watch me burn~  Georgie&Blair Mt5-1e89ff7~Just gonna stand there and watch me burn~  Georgie&Blair Leighton-10-22f6c90
~Just gonna stand there and watch me burn~  Georgie&Blair 1aaa

Még a nyár végén visszatértem New Yorkba. El kellett rendeznem még pár dolgot szeptember előtt. Ugyanis úgy terveztem, beiratkozom a suliba. Legalább így még közelebb leszek "áldozataimhoz". Azonban még a partra is lenéztem, ha már úgyis nyár vége volt. Ki kellett használnom a szabadságot és a ragyogó napsütést. Ráadásul a tengerparton tényleg kikapcsolódom. Bármilyen furcsa, nekem is szükségem van arra, hogy ne csak a bosszúmat tervezgessem. Nem valami jó ám a nap huszonnégy órájában hagyni, hogy a bosszúvágy hajtson. Kell legalább három-négy óra hossza, amikor totál kikapcsolhatsz. Erre pedig a parton való lógás tűnt a legalkalmasabbnak. Igen ám, de arra nem számítottam, hogy a szabadidős tevékenységem közben összefutok Blair Waldorffal. A személlyel, aki tönkretett mindent körülöttem. Kellett pár pillanat, míg lenyugodtam. Nem akartam úgy odamenni hozzá, hogy tiszta ideg vagyok, nehogy lelepleződjek. Vettem pár mély lélegzetet és egy kedves mosolyt erőltettem az arcomra. Akkor a cókmókommal együtt odasétáltam hozzá. Épp a parton egy napágyon süttette magát. A mellette lévő üres ágyra telepedtem le. A neszezésre kinyitotta a szemét és látszólag nagyon meglepődött.
- Helló Blair. Örülök, hogy újra találkoztunk. Nem hittem volna, hogy a visszatérésem után szinte azonnal beléd botlok. Látod, véletlenek márpedig vannak.
Bármilyen furcsa volt is, tényleg teljesen véletlenül voltunk ugyanabban az időben ugyanott. Ha rajtam múlt volna, még pár napig halasztgattam volna a találkozást. De úgy tűnik, a sors közbeszólt. Előbb elkezdhetem a szankciós őrületem. Ergo a bizalmakba férkőzést. Nem lesz szerintem olyan nehéz, de tény, nagyon kell türtőztetnem magam, hiszen a lebukás veszélye fennáll. Olyan bájosan néztem Blairre, hogy már szinte tényleg elhittem, kedvelem őt. Szóval a szerepjátszással nincsenek gondjaim.
- Hogy telt a nyarad? Pletykacica gondolom felforgatott mindent körülötted. Meg Upper East Side körül is.
Mondtam csak úgy mellékesen. Muszáj volt megteremtenem a párbeszéd alapfeltételeit. Mégpedig ehhez kellett egy téma. És hirtelen GG jutott eszembe. Bár errefelé szinte mindenki róla beszél. A titokzatos "netgururól", aki mindenki tudomására hozza, mi is történik Manhattanban és környékén. Egyébként voltam párszor netközelben a nyáron, szóval láttam, hogy Blairről miket írt. De gondoltam, mondja el ő maga. Hátha ez lesz az első lépés a "barátság" felé...
Blair Waldorf
Queen B.
Blair Waldorf

Hozzászólások száma : 53

TémanyitásTárgy: Re: ~Just gonna stand there and watch me burn~ Georgie&Blair   ~Just gonna stand there and watch me burn~  Georgie&Blair Icon_minitimePént. Feb. 18, 2011 7:59 pm

~Just gonna stand there and watch me burn~  Georgie&Blair Hhh_www.kepfeltoltes.hu_

~Just gonna stand there and watch me burn~  Georgie&Blair Ladygaga5

Miután meguntam a vízben álldogálást, vissza sétáltam a napágyamhoz és úgy döntöttem, hogy napozni fogok. Bár, nem szeretem, ha megmarad a fehér csík a bőrömön, ami ugye a fürdőruha pántja, mégis szeretem, ha kicsit több nap ér nyáron. Télen úgyis olyan kis fehérkés albínó vagyok. Ledobtam magamat a napágyamra és feltettem a szemüvegemet. Ez a napszemüveg, egy nagyon drága Dolce&Gabbana darab. Anyával vettük Londonban, múlt nyáron. Idén még nem vettem újat. Ezen a nyáron eddig, csak egyszer jártam Európában és akkor is, csak azért, mert átejtettek. Különben egyértelműen nem mentem volna. A nap rögtön el is kezdi izzasztani a bőrömet és ez nagyon éget, de nem mozdulok. A napozás egészségtelen. Nagyon, hiszen rákot is okoz, de most nem érdekel. Olyan ritkán jövök tengerpartra és még ilyenkor is fogjam vissza magamat? Azt már nem. Lassan, óvatosan lehunyom a szememet a napszemüveg alatt. Bár senki sem láthatja, én azt hiszem, hogy mély alomba fogok zuhanni. Hirtelen egy hang ver fel. Pontosabban, először inkább amolyan nesz és zaj. Valaki a mellettem fekvő székre akar lefeküdni? Ajánlom, hogy Serena legyen, mert mást rögtön elhajtok. A szememet még mindig nem nyitom ki. Félek, hogy olyasvalaki lesz, akire nem számítok. De ki lehetne az? Remélem, hogy nem valami kis hülye GG fan, mert azt biztos, hogy megverem. Nem viccelek, egyszer már Serena-val is kicsit verekedtünk, még anno tesiórán. Az durva volt, mert nagyon fel voltunk dúlva. Nagyon szégyenlem, mert ez nagyon gáz. Mi Serena-val jó barátnők vagyunk, már évek óta. Nem fajulhattak volna odáig a dolgok, hogy idáig süllyedjünk. De mindegy, az a korszak már elmúlt. Szerencsére. Lassan kinyitottam a szememet és felültem, majd feltoltam a szemüvegemet a fejem tetejére. Megdöbbentem. Vajon tényleg meg lehet ennyi idő alatt változni? Tényleg jobb emberré vált? Lassan végigmérem. Nem változott semmit sem. Mellettem ült a napágyon.
- Szia Sarah. Az az ágy foglalt, véletlen pedig nincs.
Vetek felé egy hülye mosolyt, aztán megint felrakom a szemüvegemet és hátra is dőlök. Ez az a csaj, aki Serena életét pokollá tette, pusztán a jelenlétével. Hát nem kegyetlenség az ilyen? Ráadásul elég rendesen leégette magát a hülye hazugságaival. Csodálkozom rajta, hogy máris kiengedték az elvonóról. Talán csak megint eljátszotta, hogy jobban van, azért, hogy kikerüljön. De ez is nagyon gáz. Komolyan mondom, hogy legszívesebben leütöttem volna, de mivel- ahogyan Gandhi- én sem hiszek annyira az erőszakban és szerintem nem old meg semmit sem, bár, korábban kezdeményeztem is. Kit érdekel? Sarah avagy Georgina a legnagyobb kurva, akit valaha láttam. Nem elég, hogy elszerette Dan-t Serena mellől is, még szívatta is szegényt. Elég rendesen elküldtük őt a francba, a parkban. Elmosolyodom és közben hátradőlök. A következő mondatára nem reagálok, csak halkan, szinte suttogva szólalok meg:
- Segíthetek valamiben?
Ha jól tudom, gyakorlatilag mindenkit átvert. Pontosan ezért egy barátja sincs. De ezt csak saját magának köszönheti. Az önzőség nagyon durva dolog. Egy idő után minden kicsúszik a kezeid közül és úgy érzed, hogy rögtön meghalsz. Gondolom, ő is valami hasonlót érezhetett a parkban, amikor a szüleivel futott össze és elég rendesen leégettem. Most azért jött ide, hogy bizonyítsa, hogy mennyire megváltozott? Hát, kár a fáradozásért. Én nem hiszek az ilyesmiben. Szerintem egy ember nem tud ilyen rövid idő alatt megváltozni. Ez gyakorlatilag ezt jelentené, hogy feladja önmagát azért, hogy másoknak megfeleljen. Az pedig egyenlő a nullával.

Neki írtam: Georgie<3
Ezt viselem: A képen^^
Ezt hallgattam írás közben: Kid Cudi - Erase Me
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: ~Just gonna stand there and watch me burn~ Georgie&Blair   ~Just gonna stand there and watch me burn~  Georgie&Blair Icon_minitime

~Just gonna stand there and watch me burn~ Georgie&Blair
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Blair Waldorf

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
SPOTLIGHT :: NATURE :: beach-
Ugrás: